Airsoft komolyan

A lézerszabály

2022. november 12. - Komám

Ha már szóba került a fegyverek biztonságos kezelése, megemlítenék egy egyszerű szabályt, amit a különleges erők is alkalmaznak. Persze nem ez az egyetlen, de sok fekvőtámasz árán kell megtanulnia a figyelmetlen harcosnak, milyen fontos dologról van szó.

lezerszabaly.jpg

Egyszerű a szabály: mindíg úgy tartsd a fegyvered csövét, mintha az folyamatosan egy lézersugarat vetne ki magából, ami átéget és elvág mindent, ami előtt keresztülhúzod, vagy rátartod. Nem elég tehát, ha a cső nem mutat emberre, ha áthalad a vonalában, akkor is megsebzi.

Könnyen megtanulható. Hasznos, hiszen rögzíti a semleges lőirány szabályát. Alkalmazd.

Youtube

Instagram

Facebook

Tűz és Mozgás!

Komám voltam, sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://airsoftkomolyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8717971932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mesterséges Geci 2022.11.14. 07:22:42

Ez a blog még mindig az airsoftról szól?
Nem vagyok fegyvermániás, az airsoft teljesen kimaradt az életemből, de ha ilyen óvintézkedésekre van szükség, akkor nem értem, pár éve hogy keveredtem a káposztásmegyeri erdőben egy airsoft csata közepébe.
Értsd: mit kerestek ilyen veszélyes játékszerekkel nyílt területen a játékosok?

Komám 2022.11.14. 14:10:12

@Mesterséges Geci: az airsoft csak annyira veszélyes, mint minden más hobbi. Ami a káposztásmegyeri kalandot illeti: nem tudom. Az airsoft játékok területei általában rendezett tulajdonúak és engedélyezett rajta ez a tevékenység. Valószínűsítem, hogy a terület tulajdonosával egyeztetve lett és mivel egy erdő nem éppen egy sétáló utca, senki nem hibáztatható. A játékosok sem, hiszen rendes, szervezett játékon vettek rész és te sem, hiszen ezt nem kellett tudnod. Persze ez a jó eset. Feltételezem amikor egymásra találtatok, a játék megállt és békében váltatok el.
süti beállítások módosítása